Vill Du börja träna simning?
Skicka ett mejl till simtraning@varnamoss.se så får du veta vilka träningstider med mera som gäller.

Då finns det ett enkelt sätt att stödja VSS på. Det blir inte dyrare för dig, det blir inte längre leveranstid, du gör nästan som vanligt ...sponsorhuset150x56 ... bara klicka på bilden här på VSS hemsida (finns till vänster) innan du beställer så sköter resten sig själv.

Du kommer vidare till en shoppinggalleria med över 200 företag i olika branscher. När du väljer en webbshop får de information om att du kommer till deras butik via Sponsorhuset och att du där valt att stödja Värnamo Simsällskap (syns på adressen i den sidan som öppnas: http://www.sponsorhuset.se/varnamosimsallskap/).

När du sedan handlar eller bokar så får VSS olika ersättning från butikerna som kan vara från några kronor per köp till en viss procentsats på köpet. Det enda du behöver tänka på är att du alltid startar på vår hemsida.

Exempel på butiker som anslutit sig är Bokus, CDON, Discshop men också reseföretag som Fritidsresor och flera stora hotellkedjor finns med.

1% av en solresa eller 1,5% vid datorköp eller 16 kr vid köp av dammsugarpåsar blir värdefulla tillskott till vår förening. Och det utan att det blir dyrar för dig ...

Man kan, men behöver inte, registrera sig som medlem. Gör man detta får man specialerbjudanden via mejl från Sponsorhuset.

Vidösternsimmet - har du det som krävs?

Go to top